Konferencelokaler i Jylland

Det er ikke altid let at finde det helt rigtige konferencelokaler i Jylland, som passer til dig og dine behov.

Hos GUESTapart har vi konferencelokaler til både små og store konferencer, med lokaler der er udstyret med den nyeste teknologi og komfortabelt interiør. Vi tilbyder også forplejningsmuligheder og overnatning til konferencer, der løber over flere dage. Vores lokaler er desuden placeret tæt på offentlige transportforbindelser, og der er rigeligt med parkeringspladser på hotellet for dem, der ankommer i bil.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig af konferencefaciliteter på denne side.

Oplev vores fordele, når du lejer konferencelokaler hos GUESTapart

Konferencelokaler er en type af lokaler, der er særligt velegnet til at afholde konferencer, møder eller andre arrangementer. Sådanne lokaler er en professionel setting, der er skabt til at sikre optimal udnyttelse af konferencen. Derfor kan konferencelokaler være en god mulighed for virksomheder, der ønsker at afholde et møde eller en konference, der har det mest optimale miljø.

Hos GUESTapart har vi masser af erfaring med at afholde møder og konferencer. Derfor ved vi, hvilke faciliteter, der er nødvendige for at afholde et succesfuldt arrangement. Vi har af samme årsag investeret i professionelt udstyr og behagelige mødelokaler. Desuden tilbyder vi forplejning under hele konferencen samt en bekvem beliggenhed i Aarhus N.

Desuden tilbyder vi også konferencer og møder med overnatning. Du kan læse mere om det her.

Lokaler med professionelt udstyr

Når man skal afholde en vellykket konference, er noget af det vigtigste at sikre sig ordentligt udstyr i konferencelokalet for at det hele forløber gnidningsfrit. Vores konferencelokaler i Jylland er derfor udstyret med den nyeste teknologi for at imødekomme vores kunders behov. Vores hurtige 50/50 Mbit WiFi er perfekt til store møder og konferencer, og vores brugervenlige Barco Clickshare præsentationssystem er tilgængeligt i alle lokaler. Uanset om du har brug for at vise et diasshow og video, eller hvis du skal afholde et virtuelt eller hybrid møde via zoom, kan du være sikker på, at det vil blive vist med klarhed og præcision.

Opstår der alligevel problemer, er vores kyndige personale altid klar til at hjælpe. Med vores topmoderne udstyr og erfarne personale kan vi sikre, at din næste konference i Aarhus bliver en succes.

Vil du gerne opleve Hotel GUESTapart med dine egne øjne? Så se mere her.

Konferencelokaler med fokus på koncentration og velvære

Hotel GUESTapart forstår vi, at en vellykket konference afhænger af både omgivelserne og faciliteterne. Derfor har vi designet vores lokaler med komfort og koncentration i højsædet. Alle vores konferencelokaler har komfortable stole, borde og skærme, og atmosfæren er rolig og afslappet. Det giver dig og dine deltagere mulighed for at fokusere på konferencen uden at blive distraheret. Desuden er vores konferencelokaler i Jylland fleksible og kan rumme fra to personer og op til 120.

Derudover har vi sørget for at skabe et behageligt indeklima, så det er muligt at føle sig tilpas under hele konferencen. Med vores fleksible rumindretning og opmærksomme personale er vi sikre på, at vi kan skabe de perfekte rammer for dit næste arrangement.

Mulighed for forplejning under hele konferencen

Når du planlægger en konference, er det vigtigt at sørge for, at alle deltagerne er velforsynede undervejs og får energi til dagens agenda. Et godt måltid vil hjælpe dem med at fokusere og være opmærksomme på konferencens dagsorden i stedet for at blive ukoncentrerede grundet sult. Derfor tilbyder vi fuld forplejning som en del af vores mødepakker til vores konferencelokaler i Jylland.

Fra halvdagsmøder til konferencer med overnatning kan vi tilbyde en række muligheder, der passer til dine behov. Hvis du har allergier eller særlige diætkrav, vil vi gerne imødekomme dine ønsker og tilpasse forplejningen i overensstemmelse hermed. Så du kan være sikker på, at alle til din konference vil have den energi, de har brug for til at fokusere og deltage fuldt ud.

Læs mere om vores mødepakker her.

Fantastisk placering i det nordlige Aarhus

Hotel GUESTapart er vi stolte af at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, og det gælder også beliggenhed. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores konferencelokaler i Jylland i Aarhus N, som ligger bekvemt i forhold til både offentlig transport og hvis du ankommer med bil, har vi gratis parkering for alle hotellets gæster.

Uanset om du kommer med bus eller letbane, vil du og dine gæster finde vores beliggenhed nem at komme fra og til. Og når du først er her, har vi alt, hvad du behøver for at gøre dit arrangement til en succes.

Vi er et Green Key certificeret hotel

Det er vigtigt for os på Hotel GUESTapart at være så bæredygtige som muligt. Derfor er vi også utroligt stolte af, at vi er blevet tildelt turismens internationale miljømærke Green Key og Danske Konferencecentres bæredygtighedscertifikat.

Nogle af vores konkrete tiltag er blandt andet, at vi har energimærke A samt vores eget solcelleanlæg. Al vores mad er desuden økologisk, med omtanke for madspild og skal maden ud af huset bruger vi kun 100% genanvendt emballage. Hotellet rengøres derudover udelukkende i miljømærkede produkter. Dette er blot nogle af vores mange tiltag.

Book dit konferencelokale i Jylland i dag

På Hotel GUESTapart er vi altid klar til at tage imod din reservation af vores konferencelokaler i Jylland eller besvare dine spørgsmål om vores faciliteter. Vi ved nemlig, at det nogle gange kan være svært at vurdere, om et sted har præcis de faciliteter, du har brug for. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Det er også muligt at booke tid til en fremvisning af Hotel GUESTapart, hvis du ønsker at se det med egne øjne.

Du kan kontakte os på telefon +45 86 18 00 00, på mail hello@guestapart.dk eller via kontaktformularen på vores kontaktside. Så hjælper vi dig gerne med at finde det rette mødelokale, konferencerum og faciliteter til dit arrangement.