‍Nyd 15% sommerrabat på alle standardophold på mindst 3 nætter med koden SUN24.
Tilbuddet gælder til og med d. 11. august.

Tag på hotelophold

i Aarhus
Check ind kl 14
Check ud kl 11
Fuldtudstyret designlejlighed
Minimum 30 m2, inkl. morgenmad
Book hotelophold
9.8/10
9/10
4.7/5

Det nemmeste ophold

Man skulle næsten tro at det var løgn. Kan det virkelig være så let? Og hvad med de anmeldelser?
Blandt de højeste anmeldelsesscorer i hele Danmark? Den er god nok. Og ja, et telefonnummer er (næsten) alt vi behøver.

1. Book og betal
Book dit yndlingsværelse og betal med det samme.
2. Digitalt tjek ind
Du bliver tjekket ind via SMS, og får tilsendt en dørkode til dit værelse.
3. Digitalt tjek ud
På afrejsedagen tjekker du ud på din telefon via et SMS-link.

86 værelser

Man kan også kalde det lejligheder. Fælles for dem alle er, at de er udstyret med alt det bedste - fra gulvvarme til streamingmuligheder.

Lejlighederne er mellem 30 m2 og 70 m2.

Se alle lejlighedstyper
Reception 07.00-23.00
privat Wifi
chromecast streaming
fuldtudstyret køkken
spiseplads
B&o tv og højttaler
dobbeltseng
fitness og sauna
adgang til vaskerum
handicapvenligt
Gulvvarme og ventilation
digital gæstebog
Tjek ind kl 14
Tjek ud kl 11

Økologisk morgenmad

Med sølvmærket i økologi og en morgenmadsbuffet der bliver omtalt som den bedste nogensinde vil du ikke blive skuffet.

Mundret mad

Både frokost og aftensmad bliver til i samarbejde med Mundret, kendt for at skabe udsøgte, frisktilberedte retter, perfekte til alle lejligheder - til middag såvel som aften.

Læs mere om vores mad

Det bliver ikke lettere

10 min fra afkørslen på motorvej E45.
100 m fra letbanestoppet "Aarhus Universitetshospital".
30 min til Aarhus Lufthavn.

Gratis parkering
4 Clever ladestandere til el-biler
Cykeludlejning
Se rutevejledning

ESG

Vi tager ansvar for vores forbrug, miljø og natur og opfordrer vores samarbejdspartnere og gæster til det samme.

Oplev hotellet

Når du søger efter hotelovernatninger i eller omkring Aarhus, og du gerne vil have en oplevelse udover det sædvanlige, er GUESTapart det oplagte valg. Her hos GUESTapart gør vi tingene anderledes. Anderledes både i forhold til hotellets arkitektur, valg af materialer, indretning og ikke mindst koncept.

Hotellet er opført som to separate bygninger med charmerende gangbroer imellem, som forbinder de to bygninger med hinanden og med niveau 0, hvor reception og lounge er. Gulve og vægge står i rå beton, som blødes op af lækre træelementer, der giver en varm og hyggelig atmosfære. På gulvene ligger farvestrålende marokkanske tæpper, som suppleres af bløde puder og hynder, komfortable stole og snedkererede borde. Væggene er dekoreret med originale kunstværker og dekorative lamper. Stilen er enkel, hyggelig og moderne, og minder om et almindeligt hjem – og det er netop, hvad GUESTapart er – dit hjem væk hjemmefra. Netop derfor skal du vælge os, når du søger et hotel i Aarhus. I stedet for at bo på et enkelt hotelværelse når du besøger Aarhus, har du mulighed for at bo i fuldt udstyrede hotellejligheder, alle med både køkken og bad, da fokus er på vores gæsters komfort.

For at skabe de bedste forudsætninger for både den hjemlige følelse, tilbyder vi hos GUESTapart hotellejligheder i stedet for traditionelle hotelværelser. Lejlighederne er minimum 30 kvm. og de har alle eget køkken med ovn, køleskab og frys, komfur og opvaskemaskine samt relevante køkkenredskaber, stort badeværelse med bruseniche og opbevaringsplads samt soveafdeling med dobbeltseng der kan lukkes af for resten af lejligheden.

GUESTapart er et handicapvenligt hotel ved Aarhus Hospital, hvor vi har lejlighedstyper der kan tilrettelægges specielle behov, dog uden at gå på kompromis med komfort og bekvemmelighed. Indretning og størrelse er velegnet til kørestolsbrugere og der er mulighed for at bo flere sammen uanset behov og ønsker.

Vores mindste lejligheder er 30 kvm. og hedder ’more than standard’, som også fås med en stor altan ’more than standard with balcony’ der giver en ekstra dimension til lejligheden. Dernæst kommer vores lejligheder som er en tand større og kaldes for ’plenty of room’. De findes både med en stor karnap ’plenty of room with bay window’, samt med en sovesofa ’plenty of room with sofabed’ som begge skaber mulighed for ekstra sovepladser i lejligheden. Vi har også lejligheder som tilbyder både kanap og sovesofa kaldet ’plenty of room with bay window and sofabed’, som er velegnet til jer som rejser flere personer sammen. Disse ’plenty of room’ lejligheder kommer også med og uden altan. Dernæst tilbyder vi to etagers lejligheder ’upstairs & downstairs’, med mulighed for stor altan ’upstairs & downstairs with balcony’. Dette er vores mest eksklusive lejlighed og her er der skruet helt op for detaljerne og komforten er i top. Dette er en hotellejlighed med alt hvad man kunne ønske sig og med rig mulighed for at leve livet og nyde tilværelsen. Som noget ekstraordinært og anderledes tilbyder vi ’connecting doors’ lejligheder. Her er der tilgang mellem to lejligheder, hvilket er optimalt for jer der rejser flere familier sammen.

Alle lejligheder indeholder følgende:

- B&O TV med streaming
- B&O radio
- Eget Wi-Fi
- Induktionskomfur
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Opvaskemaskine
- Service mv. til 4-6 personer
- Spiseplads
- Dobbeltseng med Jensen madrasser
- Original kunst på væggene
- Hyggekrog

Prisen for en GUESTapart overnatning i Aarhus følger priserne i byen, og varierer afhængig af hvilken dato du booker, den generelle efterspørgsel på overnatning i Aarhus, hvor langt dit ophold er og type af lejlighed. Priserne ligger fra 995 kr. og op til ca. 2000 kr. i dyre perioder – men så får du også et ophold i absolut bedste kvalitet, og med eksklusive faciliteter lige uden for lejlighedsdøren. Du har også mulighed for at benytte dig af rabatkoder eller kampagnekoder hvis du har sådan en. Trods vi følger prisniveauet i Aarhus, ses vores priser ofte lavere end for hotellerne inde midt i Aarhus C, grundet vores placering, dette er dog ikke en udfordring, da vi er lige ved siden af letbanen og busforbindelser til hele Aarhus og omegn. Udover dette ved vi af erfaring at vores placering skaber mere ro i omgivelserne og for vores gæster, hvilket er en force sammenlignet med hoteller nede i bymidten.

GUESTaparts faciliteter

Som gæst hos GUESTapart får du mere end bare et hotelophold i Aarhus. Start din dag med en lækker hjemmelavet morgenbuffet fra vores økologiske restaurant, hvor al mad laves fra bunden af så mange lokale råvarer som muligt, og med mulighed for de lækreste frisklavede æggeretter. Morgenbuffeten består af hjemmebagte boller, personligt tilberedte æggeretter, marmelader, yoghurt, juicer og meget mere. Vi tilbyder også det unikke madsamarbejde med Mundret, hvor du hver dag kan forudbestille din aftensmad online, og forudbestille bord til at nyde i restauranten - eller tage det med op i lejligheden.

I vores populære loungeområde, hvor livet leves i al forstand, kan du nyde forfriskninger fra drikkekortet, invitere til et kaffemøde, hoppe på vores Wi-Fi og klare arbejdet eller bare sidde og iagttage livet omkring dig.

Vi vil være dit foretrukne hotel, når du skal på et romantisk weekendophold her i Jylland, en konference eller noget helt tredje. Vi vil desuden være med til at gøre dit ophold i byen så behageligt som overhovedet muligt. Vores hotel er nyopført i 2019, ligger centralt placeret i Skejby og med blot 100 meter til letbanen og Det Nye Universitetshospital, er vi kun et stenkast fra det meste.

Besøg Aarhus

Aarhus er, som Danmarks næststørste by, en magnet for turister, der kommer til byen for at opleve livet langs åen, gå på opdagelse på kunstmuseet Aros eller besøge det populære latinerkvarter. Byen vokser hele tiden, og med den nye letbane forbindes hele byen på en unik måde – også yderområderne. Når du sætter dig i letbanen, går der kun 15 minutter, før du bliver sat af et stenkast fra GUESTaparts indgang og det pulserende erhvervsliv i Skejby nær Risskov.
Aarhus er ligeledes kendt for sine mange gastronomiske oplevelser og små hyggelige beværtninger, og uanset om du er til et godt glas vin, en iskold lokal brygget øl eller nøje tilsmagte cocktails, finder du det hele i gåafstand, så snart du rammer centrum. Vi guider dig gerne til at få det maksimale ud af dit hotelophold Aarhus, så tøv endelig ikke med at henvende dig i receptionen.

Book overnatning når du booker møder og konferencer hos os

Det kan være sværet at finde et hotel i Aarhus, der både har passende møde- og konferencelokaler i Aarhus, og samtidig har gode overnatningsmuligheder. Hotel GUESTapart har lagt lokaler til mange hotelkonferencer og møder med overnatning gennem tiden. Så hvis du leder efter en god møde- eller konferencelokation, så tøv ikke med at kontakte os.