Hotel GUESTapart er et alternativ til patienthotellet i Skejby

Lækre lejligheder med plads til at leve sammen

Er du på udkig efter et patienthotel i Århus til dig selv eller pårørende, så giver det god mening at læse mere om hotellet og dets mange muligheder her på siden. Hotellet åbnede i april 2019 og fik allerede fra starten god presseomtale og sublime anmeldelser fra gæsterne, som nyder deres ophold i gæstelejlighederne.

Pårørende bor ikke gratis på hospitalets eget patienthotel, så derfor kan man jo lige så godt undersøge mulighederne for at finde et alternativ, som kan tilbyde bedre og mere hyggelige forhold. Her er Hotel GUESTapart er et alternativ, hvor man bor sammen i smukke lejligheder med faciliteter såsom store køkkener som man sammen kan lave mad i, behagelige senge og stole, stort badeværelse samt et kreativt og inspirerende interiør, der kombinerer det rene og det farverige. Hotel GUESTapart er ikke et patienthotel som er tilknyttet Aarhus Universitetshospital, men derimod et rigtig godt alternativ.

Der kan vælges mellem forskellige typer af lejligheder alt efter, hvad man lægger vægt på. Det kunne være en balkon, ekstra plads i rummene, en lille sofa til at ligge på ved vinduet eller måske flere etager, så man kan sprede sig lidt ekstra. I alle lejlighederne er der dog tænkt på detaljer såsom B&O tv- og højttaler, opvaskemaskine, køleskab, fryser, kunst og dobbeltseng med en god Jensen-madras. Man kommer derfor næppe til at mangle nogle essentielle elementer, når man bosætter sig her for en kortere eller længere periode.

Forkæl dig selv på Hotel GUESTapart

Velvære og forkælelse på et andet niveau

Da Hotel GUESTapart er et moderne hotel i høj kvalitet, finder du selvsagt nogle andre faciliteter, end du ville gøre på et mere konventionelt patienthotel såsom Skejby patienthotel tæt på Aarhus Universitetshospital. Det gælder alt fra den udsøgte restaurant med den lækreste morgenbord, fitnesscenteret med en afdeling til velvære og de hyggelige opholdsområder, hvor du kan møde hotellets øvrige gæster. Det giver en helt særlig form for liv.

I hotellets restaurant finder du en lækker morgenmadsbuffet, hvor kokkene kræser for det sanselige på både visuelt og smagsmæssigt niveau, og du kan nyde nordiske retter med lokale, økologiske råvarer.

På hotelles stueetage finder du et træningsområde med faciliteter til både kondition, udtræk, balance og styrketræning, som kan hjælpe med at få dig i form igen. Fitnessafdelingen er åbent døgnet rundt, så du kan går derned, lige når det passer dig. Forkæl og afspænd dine muskler med en afslappende tur i saunaen efter den hårde træning.

Et af værelserne på Hotel GUESTapart med plads til samvær og restitution

Nemt og enkelt at booke sig ind og bestille

Hvis du ønsker at dig og din familie ind i lejlighederne som del af et ophold eller bestille tid til middag i restauranten, så kan det nemt og hurtigt gøres online eller ved at ringe ind til det hjælpsomme personale. Vi sørger selvfølgelig altid for at hjælpe med små og store udfordringer, så dagligdagen kan glide lidt nemmere for jer. Vi træffes på tlf. nummer +45 86 18 00 00.

Vi gjort processen med eksempelvis check-in og check-ud en del nemmere ved at digitalisere og tænke innovativt. Dette gør det hele mere gnidningsfrit for gæsterne og på samme tid skaber det mere fleksibilitet.

På Hotel GUESTapart kan du både finde ro og inspiration til alentid eller samvær med familie eller venner. Du kan træne i fitness eller forkæle dig selv med frisklavet mad fra de udsøgte madtilbud. Du kan få lejligheder, som du ønsker, og du kan restituere i de hyggelige og familiære rammer, som hotellet tilbyder.

Det kan derfor godt betale sig at overveje Hotel GUESTapart som alternativ til Skejby patienthotel, hvis du er patient eller pårørende.

En hyggelig krog, oplagt til en god bog, en podcast eller en lille lur

Tid og ro til at samle energi

Det er altid hårdt at være indlagt eller at være pårørende til en indlagt, som kæmper med at komme ovenpå efter et sygdomsforløb. Her kan trygge og behagelige rammer med muligheder for at føle sig hjemme og rehabilitere både krop og sind gøre en verden til forskel. På et patienthotel kan en selvhjulpen patient opholde sig – enten alene eller sammen med sin familie.

Der findes også et andet godt alternativ til et traditionelt patienthotel, hvis man ønsker at overnatte i nærheden af sygehuset. Blot 5 minutter fra Aarhus Universitetshospital finder du nemlig GUESTapart, som byder på lækre og hyggelige lejligheder, hvor der er plads til at rehabilitere og være sammen som familie.

Leder du derfor efter et patienthotel i Aarhus og omegn, kan du med fordel tjekke GUESTapart og dets faciliteter ud. Hotellet er lidt atypisk i den forstand, at der er lagt vægt på hjemlige rammer, personlighed og masser af plads, så man får følelsen af, at man bor i et hjem og ikke på et hotelværelse.

Det tager tid og en vis indsats at komme ovenpå igen efter et sygdomsforløb. Et patienthotel er alternativet til hospitalsindlæggelse, som giver en mulighed for at være i selskab med familien og eksempelvis spise, genoptræne eller blot hygge sammen. Det betyder meget for patienter, da støtten og nærværet fra de nærmeste er uvurderligt under et sygdomsforløb.

Kvalitetstid kan betyde meget for både patient og pårørende, og derfor kan det være en god ide at leje sig ind ved GUESTapart, som ligger tæt på både centrum og sygehuset i Skejby men stadig i rolige og isolerede omgivelser. Bor man på GUESTapart, er man i nærheden af sygeplejere og læger på Aarhus Universitetshospital/Skejby sygehus, men samtidig befinder man sig i nogle lækre og lidt mere luksuriøse rammer, som giver mulighed for afkobling.

Hotellet giver mulighed for at socialisere med andre gæster og benytte nogle af de fine tilbud såsom restaurant, træningscenter og loungeområde, som er tilgængeligt for alle gæster.

Forkæl dig selv på Hotel GUESTapart