Møder og konferencer

i Aarhus
Check ind kl 14
Check ud kl 11
Økologisk morgenmadsforplejning
AV udstyr i særklasse
Book konference

Mødepakker

Vi tilbyder et bredt udvalg af møde- og konferencetyper. Så bredt at der næsten ikke er noget vi ikke kan. Uanset om du planlægger et lille, intimt møde eller en storstilet konference, har vi det perfekte lokale og de nødvendige faciliteter til at opfylde dine krav.

Vores mødelokaler er fleksible så de kan tilpasses til både workshops, seminarer, træningssessioner og forretningsmøder.

Vi har plads til alt fra 5 til 120 personer, og vi forstår vigtigheden af fleksibilitet og tilbyder pakker, der kan tilpasses fra få timers møder til flere dages konferencer, med eller uden aftenforplejning og overnatning.

Prøv beregneren herunder, og se din pris med det samme.

Beregn din pris og book her

9 møde- og konferencelokaler

Alle med AV udstyr i særklasse, inspirerende lokaler, smilende service og nypudset bestik.

Der er næsten ikke det vi ikke vil gøre for jer.

Se vores konferencebrochure
Teknisk support
privat wifi
tilkaldeknap
Ventilation og airconditioning
Trådløs streaming med clickshare
videokonference med logitech
mulighed for privatliv
whiteboards med "værktøjskasse"
flipover
handicapvenligT
fremragende akustik
inspirerende lokaler
Tænkeboksen
110 m2
Hjernecellen
75 m2
Genistuen
63 m2
Idéværkstedet
42 m2
Succeshytten
27 m2
Idéværkstedet + Motivationshulen
84 m2
Visionshjørnet + Succeshytten
54 m2

Økologisk og
Mundret mødeforplejning

Med sølvmærket i Økologi og en morgenmadsbuffet der bliver omtalt som “den bedste nogensinde” vil I ikke blive skuffede.

Til frokost og aftenserveringer, tilbyder vi en række fantastiske mundretter fra Mundret - kendt for at skabe udsøgte, frisktilberedte retter perfekte til alle lejligheder.

Læs mere om vores mødeforplejning

Det bliver ikke lettere

10 min fra afkørslen på motorvej E45
100 m fra letbanestoppet "Aarhus Universitetshospital"
30 min til Aarhus Lufthavn

Gratis parkering
4 Clever ladestandere til el-biler
Se rutevejledning

ESG

Vi tager ansvar for vores forbrug, og opfordrer vores samarbejdspartnere og gæster til det samme.

Hotel GUESTapart
Møde- og konferencelokaler i Aarhus

På Hotel GUESTapart, tilbyder vi moderne og højteknologiske møde- og konferencefaciliteter.

Vi har ni eksklusive lokaler, som både kan benyttes til møder, konferencer, workshops, oplæg, kurser, foredrag og meget mere. Lokalerne er ergonomisk indrettet med det nyeste og mest brugervenlige teknologi. Hos os har du desuden mulighed for at tilkøbe lækker forplejning til dit møde eller din konference, og vi har sammensat forskellige mødepakker, som du kan vælge mellem. Skal du bruge et skræddersyet arrangement, kan vi også hjælpe dig med dette. Derfor har vi faciliteterne til at skabe de perfekte rammer for netop dit arrangement.

Her på siden kan du læse mere om vores møde- og konferencelokaler i Aarhus.

Ergonomiske lokaler

I alle vores mødelokaler i Aarhus har vi installeret et stort TV/lærred og kamera med dertilhørende udstyr, så det er muligt at afholde videokonference og afholde møder på tværs af landegrænser, uden at flytte sig. I hvert lokale er der plads til alt mellem to og 120 deltagere. Flere af lokalerne kan lægges sammen, så der er plads til dobbelt så mange deltagere med hele to skærme til rådighed, der også kan sammenkobles.  

Vi har udover lokalerne, en stor foredragssal med plads til op til 120 personer med projekter og stort lærred, hvor det er muligt både at holde inspirerende kurser og foredrag eller bruge pladsen til at opsætte øer, som er ideelt til gruppearbejde. Lærredet kan også benyttes til at dele PowerPoint slides eller film- og videomateriale. Det samme højteknologiske udstyr findes i fire andre mødelokaler, som både kan bruges individuelt eller lægges sammen, så der er god plads til flere forskellige bordopstillinger og arrangementer.

I alle lokalerne er der isat lydtætte vinduespartier, så I kan afholde jeres møde uden bekymringer for forstyrrende lyde udefra. Desuden er der mørke gardiner, der kan trækkes for eller fra, for at sikre total diskretion, hvis det er nødvendigt.

Læs mere om vores faciliteter her.

Brugervenlig teknik i høj kvalitet

Vi stræber efter at skabe de bedst mulige møde- og konferencelokaler i Aarhus for vores gæster, og det omfatter også at levere it-udstyr af høj kvalitet. Derfor har vi investeret i 50/50 Mbit WiFi, som er hurtigt og pålideligt. Derudover er alle vores lokaler udstyret med det utroligt brugervenlige Barco Clickshare-præsentationssystemer. På denne måde har du mulighed for at fokusere på dit møde uden at bekymre dig om teknologien. Med vores højteknologiske og brugervenlige udstyr er det desuden muligt også at holde virtuelle møder og hybrid møder uden problemer hos os.

Skulle der alligevel opstå problemer med teknologien står vi altid til rådighed til at løse problemerne. Med andre ord finder du hos os de bedste konferencelokaler i Jylland.

Lækker mødeforplejning

På GUESTapart, går vi meget op i vores gæsters velbehag. De bedste møder og konferencer understøttes ofte af god mad og drikke, og derfor er det altid muligt at tilkøbe forplejning til alle typer arrangementer, der afholdes hos os. Alt vores mad er af højeste kvalitet, så dig og dine deltagere kan få et velsmagende og nærende måltid i jeres pause.

Mødepakker til ethvert behov

Hos GUESTapart ved vi, at der kan være forskellige behov for forplejning til møder og konferencer. Derfor har vi sammensat nogle forskellige mødepakker, der både dækker halvdagsmøder. heldagsmøder og mødedøgn.

Et halvdagsmøde inkluderer vand, kaffe og te hele dagen, lækker morgenmadsanretning, en let snack og frokostmundretter fra Mundret. Vores heldagsmøder indeholder te, kaffe, vand og frugt ad libitum, morgenmadsbuffet, en let snack, nærende frokostmundretter og kaffe med sødt. Derudover kan der tilkøbes Mundrets aftenmenu og aftenkaffe med sødt til.

Hvis nogle har brug for at overnatte her efter mødet, er det muligt at booke et mødedøgn, hvor der sørges for forplejning hele dagen, som beskrevet ovenfor samt overnatning i en af vores eksklusive designlejligheder med dertilhørende morgenmadsbuffet morgenen efter.

Alle mødepakker kan justeres efter behov, og det er også muligt at gøre forplejningen vegetarisk eller vegansk. Vi tager naturligvis også hensyn til, hvis nogle mødedeltagere er gluten- eller laktoseintolerante.

Overnat på vores hotel efter dit arrangement

Aarhus er en populær og stor by, men det kan være svært at finde konference- og mødelokaler, der også tilbyder overnatning. Derfor tilbyder vi også overnatning på vores fantastiske hotel, når du booker vores mødelokaler eller en hotelkonference hos os i Aarhus.

Når du vælger at booke konference eller møde med overnatning hos os, får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Værelserne har sit eget køkken, et stort badeværelse og en eller flere komfortable senge. De er indrettet med fokus på at få vores gæster til at føle sig hjemme og afslappet. Derfor er vores værelser fyldt med ergonomiske og rare møbler, og værelsernes forskellige faciliteter gør dit ophold mere behageligt. Værelserne er indrettet med moderne kunst, B&O fjernsyn, og lækre materialer, der giver værelserne en luksuriøs og hjemlig atmosfære med bløde puder og tæpper.

Når du book mødefaciliteter eller konferencelokaler i Aarhus hos os samtidig med en overnatning, kan du være sikker på, at alle har et sted at slappe af efter en lang dag eller aften med møder.

Skræddersyet arrangement

Nogle gange kan der være behov for et særligt tilpasset arrangement, når man skal afholde møder eller konferencer. Derfor tilbyder vi skræddersyede arrangementer, hvor I selv er herre over dagens eller aftenens program. Uanset hvad, vil vi bestræbe os på at kreere det perfekte arrangement for jer.

God beliggenhed i Aarhus N

Hotellet og vores faciliteter er beliggende i hjertet af Business Park i Skejby og ved Aarhus Hospital, hvilket gør stedet let at komme til og fra både med bil via motorvej eller med offentlig transport. På hotellet tilbydes gratis parkering. Derudover er letbanestoppet og busforbindelser kun 100 meter væk. På denne måde er det let for både dig og dine deltagere at komme til og fra vores hotel og faciliteter, samt at udforske byen.

Har du spørgsmål til vores faciliteter?

Hos GUESTapart forstår vi, at du kan have spørgsmål til vores møde- og konferencelokaler i Aarhus, når du skal finde den helt rigtige lokation for dit møde eller din konference. Derfor står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at booke et lokale.

Du kan kontakte os på telefon +45 86 18 00 00, på mail hello@guestapart.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!