Overnatning i Aarhus

Aarhus byder på et hav af overnatningsmuligheder, og det kan være svært at finde det perfekte hotel, når du ønsker en eller flere overnatninger i Aarhus.

Hos Hotel GUESTapart sørger vi for, at du får den bedst mulige hoteloplevelse, uanset om du er almindelig gæst, har et handicap eller har dit kæledyr med dig. Vi stræber altid efter at give dig en hoteloplevelse, hvor du føler dig hjemme, og samtidig føler dig forkælet i hotellets eksklusive og afslappede atmosfære.

Vores hotel i Aarhus har parkering til fri afbenyttelse for gæster, og Letbanen finder du et stenkast fra hotellet. På den måde kan du hurtigt og ubesværet opleve Aarhus’ mange seværdigheder. Her på siden kan du læse alt, du behøver at vide om dine muligheder for overnatning i Aarhus på Hotel GUESTapart. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Forkæl dig selv på Hotel GUESTapart

Du kan slappe helt af på vores hotel

Uanset om du skal overnatte i Aarhus som en del af din ferie, dit arbejde, eller har brug for et hotel nær Aarhus Universitetshospital, så har Hotel GUESTapart hotelværelser og -faciliteter, der passer til dig. Værelserne på hotellet er 30-48 kvm, indrettet med komfortable møbler og i bløde materialer.

I det velindrettede badeværelse finder du de blødeste håndklæder, en hårtørrer og velduftende badeartikler. Med det fuldt udstyrede køkken på værelset kan du selv vælge at stå for madlavning, og med soveværelsets dobbeltseng sikres en god nats søvn i løbet af hele dit ophold. Med indretningen på hotellet sigter vi efter at skabe et rum, hvor du kan slappe helt af og lade op til dagens aktiviteter.

Faciliteter, der både favner gæster med handicap og gæster med kæledyr

Hos GUESTapart er det vigtigt for os, at der er plads til mange forskellige gæster. Derfor er det en prioritet for os, at du som har et handicap, sidder i kørestol, eller har dit kæledyr med på tur i Aarhus, har optimale muligheder for at overnatte hos os.

Vores hotel har værelser specielt tilpasset gæster med kæledyr, gæster med kørestol og gæster med andre handicap. Derfor er vores hotel forsynet med God Adgang-certifikatet.

Fri parkering, når du overnatter på Hotel GUESTapart

Når du vælger en eller flere overnatninger nær Aarhus på vores hotel, kan du forvente, at du altid kan parkere gratis på vores parkeringsplads foran hotellet. Du skal med andre ord hverken tænke på betaling af p-billetten, eller på om der er en parkeringsplads til din bil, når du overnatter.

Derfor kan du også roligt lade bilen stå på vores parkeringsarealer og tage Letbanen ind til Aarhus midtby, når du vil besøge en af Aarhus’ mange kulturelle tilbud, eller en af Aarhus’ utallige lækre restauranter under dit ferie- eller weekendophold.

Møder og konferencer med overnatning ved Aarhus

Leder du efter et hotel, hvor du kan overnatte i Aarhus i forbindelse med dit arbejde, så kan du roligt booke vores hotel. Hotel GUESTapart er der smukke velindrettede hotelværelser og faciliteter til møder og konferencer. Vores mødelokaler i Aarhus kan rumme både større og mindre møder og konferencer. Så uanset om I er to eller 120 personer, der skal samles, har vi de perfekte rammer.

Alle møde- og konferencelokaler er forsynet med det nyeste IT tekniske udstyr og lækkert interiør. Der er også mulighed for, at få fuld forplejning, når du afholder dit møde eller din konference hos os. På den måde kan du og dine deltagere have energi og overskud under hele mødet. Se vores konferencefaciliteter og konferencemad.

Du kan nemt og hurtigt komme ind til Aarhus C

Det er vigtigt at overveje transportmulighederne til og fra dit hotel, når du skal vælge din overnatning i Aarhus. Uanset om du skal med offentlig transport, eller vælger at køre selv, er det altid en god idé at undersøge mulighederne.

Hotel GUESTapart er centralt placeret tæt på offentlige transportmuligheder, der hurtigt får dig ind til midtbyen. Med Letbanen der stopper få minutter fra hotellet, kan du komme ind til byen i en fart.

Ønsker du i stedet at tage bilen ind til byen, kan du via Randersvej hurtigt blive transporteret direkte til din ønskede destination i Aarhus.

Kontakt os og book dit værelse allerede i dag

På Hotel GUESTapart står vi altid klar til at tage imod din booking af overnatning nær Aarhus, eller besvare dine spørgsmål vedrørende vores hotel. Vi ved, at det nogle gange kan være svært, at vurdere om et hotel har netop de faciliteter, man efterspørger. Er du i tvivl om vores faciliteter, så tøv ikke med at kontakte os.  

Kontakt os enten per telefon på +45 86 18 00 00, chat eller via mail. På den måde kan vi hurtigt hjælpe dig med, at finde netop det hotelværelse, der passer til dig og dine behov.  

Forkæl dig selv på Hotel GUESTapart