Hotel i Aarhus

Hos Hotel GUESTapart stræber vi efter at give dig en hyggelig og hjemlig hoteloplevelse kombineret med en eksklusiv og afslappet atmosfære. Uanset om du er på sommerferie, weekendtur eller på forretningsrejse, skal du føle dig lige så velkommen hos os, som du ville gøre derhjemme.

Vores fine hotel i Aarhus ligger 10 minutter væk fra Aarhus midtby, har fri parkering og Letbanen går lige til døren. På den måde skal du ikke betale ekstra for at lade bilen stå, mens du slentrer gennem Åboulevarden, Den Gamle By eller besøger Aros. Her på siden kan du læse meget mere om vores værelser og faciliteter. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Forkæl dig selv på Hotel GUESTapart

Du kan altid føle dig hjemme på Hotel GUESTapart

Vores hotelkoncept bygger på visionen om, at du skal føle dig hjemme, når du overnatter på vores hotel i Aarhus.

Vi har indrettet hotellet og værelserne med smukke møbler og indbydende interiør fra både nationale og internationale designere. Kombinationen af de blødeste tekstiler, flot kunst og rolige farver, giver en afslappet og hjemlig atmosfære.

Vores værelser er mellem 30-48 kvm. store og indrettet med eget køkken. I køkkenet er der alt du har brug for til madlavningen. I vores værelser finder du også et stort badeværelse med håndklæder, hårtørrer og badeværelsesartikler, og en stor dobbeltseng du kan slappe af i.

Vi stræber efter at skabe en indretning, du kan føle dig hjemme i, hvor der også er mulighed for lidt selvforkælelse. Hvis vi selv skal sige det, er vores hotel et af de bedste hoteller i Aarhus.

De perfekte rammer for en romantisk weekendtur

På vores Aarhus hotel er vores afslappende og eksklusive omgivelser ideelle til et romantisk weekendophold i Aarhus.

Vi anbefaler at I vælger en af vores lejligheder, hvor der er altan og et sofaområde. Her kan I f.eks. nyde et glas vin eller slappe af. Ønsker I at køleskabet skal være fyldt med lidt vin, champagne, nødder eller andre lækkerier, så sørger vi gerne for det. Bare husk at aftale det med os på forhånd.

Har I brug for at slappe af, kan I besøge vores infrarød sauna eller prøve finsk sauna i fitnessafdelingen.

Book os til møder og konferencer i Aarhus

Skal du afholde møder eller konferencer i Aarhus, så finder du Aarhus’ bedste møde- og konferencefaciliteter lige her.

Hotel GUESTapart finder du mødelokaler og konferencefaciliteter til både store og mindre arrangementer. Vi sørger også for forplejning under mødet eller konferencen, så I i ro og mag kan diskutere de vigtige ting på jeres dagsorden.

Du kan læse mere om vores møde- og konferencefaciliteter her. Ønsker du eller nogle af dine møde- eller konferencedeltagere at overnatte på vores hotel i forbindelse med jeres møde, så arrangerer vi også gerne det.

Fri parkering, når du er gæst hos os

Det kan være svært at finde en parkeringsplads i Aarhus uden at du skal betale en høj parkeringstakst og lede længe efter en ledig parkeringsplads.

Som gæst hos Hotel GUESTapart får du gratis parkering på parkeringspladsen ved hotellet. Du kan kvit og frit holde din bil ved hotellet, imens du tager Letbanen ind til midtbyen i Aarhus. På den måde undgår du en høj parkeringstakst, mens du udforsker Aarhus by.

Kom hurtigt ind til Aarhus C

Det tager ikke lang tid at komme ind til Aarhus midtby fra Hotel GUESTapart. Du kan være i Aarhus C i løbet af 10 minutter.

Vores hotel er et af de hoteller i Aarhus, der både ligger centralt placeret i forhold til kørsel og offentligt transport ind til Aarhus.

Foretrækker du at køre ind til midtbyen er Randersvej den bedste vej, og vil du hellere tage offentlig transport, så finder du Letbanen et stenkast fra hotellet.

Kontakt os og book dit værelse allerede i dag

Er du ved at planlægge din tur til Aarhus og leder efter et godt hotel, så tøv ikke med at booke et af vores værelser eller hotellejligheder.

Det kan være svært at finde svar på alle sine spørgsmål eller finde frem til om der er netop de faciliteter, du efterspørger. Derfor står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Har du spørgsmål, så kontakt os86180000, chat eller via mail.

Forkæl dig selv på Hotel GUESTapart